Favorittene foran verdensmesterskapet i Qatar 2022

Favorittene foran verdensmesterskapet i Qatar 2022

Selv om ikke det norske landslaget vil delta i årets VM, så er det mange nordmenn som spent følger med på skjermen, og nå som det endelig nærmer seg – kan vi se hvordan oddsen har balansert ut favorittene. Vi har naturligvis sett på hvilke lag som ligger an til å være favoritter for årets mesterskap, og brukt dette til å se på hvordan ulike bookies har rangert de ulike landene.

Dette kan alltid endre seg, og vi har tidligere sett hvordan underdogs fort kan lure seg inn i et nytt mesterskap. Derfor gjelder det å ha øyne i nakken når man skal planlegge  VM 2022 Odds før det oppkommende mesterskapet. Når det er sagt, her er listen over de landene som har blitt trukket frem som potensielle vinnere av flest bookmakere.

2022 FIFA VM favoritter

Selv om det er med en del lag i dette mesterskapet som tidligere ikke har vært å se i VM, så er det få endringer i hvem de forventer at skal vinne. De fleste som spilte på forrige VM vil nok kjenne igjen topplisten uten at det er noen store overraskelser.

1. Brazil

Brasil er den ubestridte fotballnasjonen i verden, og et VM uten dem ville nesten vært merkelig. Da er det kanskje ikke så rart at de også ligger øverst på listen over favoritter til å ta med seg trofeet hjem i år. Det latinamerikanske landet har riktignok gjort noen endringer i oppsettet sitt siden sist mesterskap, men det er fortsatt en rekke kjente navn som står klare til å spille på vegne av hjemlandet sitt.

2. Argentina

Et annet latinamerikansk land som har fått fotball inn med morsmelken er Argentina. De hvite og lyseblå draktene har skapt noen av de mest intense fotball sensasjonene de siste årene, og de ligger tett på Brasil som foretrukket vinner av mesterskapet. Akkurat som Brasil har det vært noen endringer i spillerstallen de siste årene, men det er fortsatt en rekke verdensstjerner som står klare til å innta gressmatta i Qatar.

3. Frankrike

For oss nordmenn som skal spille på mesterskapet vil nok Frankrike være en av de nærmeste mulighetene. Danmark er riktignok også med i mesterskapet, men de er ikke ansett som en sannsynlig vinner. Nordmenn har lenge fulgt Frankrike, og det står gjerne klar splittelse i befolkningen om hvorvidt man heier på Frankrike eller England.

4. England

Når vi innleder med Frankrike, så er det kanskje ikke så sjokkerende at England er neste på listen. De har gjennom en rekke mesterskap herdet laget sitt og står igjen klare for dyst. Noen spillere som var med i forrige VM har gått av med ‘pensjon’ fra landslaget, men det er sjeldent mangel på gode talenter i denne fotballnasjonen.

5. Spania

Sist, men ikke minst kommer Spania inn som nummer fem på denne listen. Akkurat som de øvrige landene er dette en nasjon som har stått for noen av de mest talentfulle spillerne i verden, og i dag skal de representere hjemlandet sitt. Dette blir uten tvil spennende når lagene har fått noen ekstra år siden sist til å finpusse ferdighetene sine. Flere La Liga talenter skal til dyst, så det er bare å vente i spenning.

Similar Posts